Door Michael Muetstege

Illustratie Milo

dinsdag 27 september 2011

Verslag strobist workshop 25-09-2011

Ik had een prachtige dag uitgekozen om mijn laatste workshop strobist fotografie van dit jaar te houden.
We hadden een leuke enthousiaste groep Canon en Nikon gebruikers door elkaar. We hebben die middag veel kunnen doen en het was zeer prettig werken met het model van de dag: Joyce.
Hier een aantal "achter de schermen" foto's van die dag.

Remote control human lightstand (zeer handig)


Reacties van deelnemers:

Hoi michael,

Het was echt een inspirerende dag gisteren. Heel veel nieuwe zaken geleerd en kunnen uitproberen. Goede keuze qua aantal cursisten, iedereen kon aan de beurt komen. Als ik al een minpunt zou moeten noemen dan zou het handig zijn als eea beknopt op papier zou staan, maar dan klopt jouw vergoeding niet meer. Die moet dan omhoog. Van de andere kant kun je veel terugvinden op je blog. Ook nogmaals mijn complimenten qua model en lokatiekeuze. Je was daardoor meer bezig met techniek en de mogelijkheden onderkennen wat ik nu belangrijk vond. Hoor graag als je nieuwe workshopkalender klaar is.
Nogmaals bedankt en groetjes

Marcel
 
Hoi Michael,
Ik heb er veel van opgestoken en ga het zeker toepassen, jammer dat ik wat vroeger weg moest. Ik wel best nog zo'n workshop bijwonen (zet me maar op de lijst) en als je van plan bent nog ander soort workshops te geven, hoor ik het graag.

groeten Milton

Hoi Michael,

Bedankt voor de workshop gister! Was echt super! Zal vooral veel oefenen zijn als ik er zelf mee aan de gang ga, maargoed.
Gr Robbert en wellicht tot de volgende workshop, want het was zeker weten voor herhaling vatbaar!Geen opmerkingen:

Een reactie posten